+38 (04744) 3-98-37
Меню

Шлях до успіху

    З 26 березня по 3 квітня Українські студенти інженерних, аграрних та промислових спеціальностей брали участь у проекті «Ігри заводів 7.0» від UGEN, під час якого молодь детально ознайомилася з роботою великих виробництв, соціальною політикою та кар’єрними можливостями для самореалізації молоді. Учасники прослухали серію лекцій, де провідні експерти з різних галузей розповіли про роботу українських виробництв.

На заході було представлено 6 захоплюючих кейсів від провідних підприємств країни:

  • концерн «Хлібпром» запропонував розробку формули для точного розрахунку кількості води для замісу;
  • «Metinvest» підкреслив важливість працевлаштування молоді на металургійні підприємства України як засіб відродження економіки;
  • BAT «Україна» презентувала ініціативу з впровадження нових цінностей на виробництві;
  • компанія «KERNEL» виклала свій кейс щодо алгоритму запуску нових комплексних ліній технологічного обладнання на заводі у віддаленому режимі;
  • «МХП» представив два цікаві кейси: удосконалення алгоритмів визначення зон продуктивності поля та забезпечення камер заморожування резервним джерелом живлення.

    Кожен з цих кейсів відкривав нові можливості та виклики для учасників конкурсу, що зробило подію захоплюючою і продуктивною для розвитку інженерної думки та інновацій.

    На молодь покладали надію на краще майбутнє – інноваційне, свідоме, заможне. Українська молодь – це покоління кріейторів, покоління відродження, яке буде активно задіяна у відновленні та відбудові України майбутнього після нашої перемоги, бо енергійність, винахідливість, відкритість до усього нового – це виразні риси покоління молодих та амбітних українців. 

    Такими є представники від Уманського НУС. Було дві команди «Уманські агроінженери 11-ім» в складі (Олександр БРАЦЮК, Олександр ВОРОНЦОВ, Павло КОВАЛЬЧУК, Богдан МАМАЛИГА, Віталій ТРУНДЕНКО) та «Механіки» в складі (Скоп ОЛЕКСАНДР, Владислав БОНДАРЕНКО, Дмитро БОНДАРЕНКО, Олександр МУДРЕНКО, Артем САВЧУК).

    Студенти розповіли, що дізналися багато нової та цікавої інформації безпосередньо від працівників підприємств про технології виробництва, технологію точного землеробства та познайомилися з усіма аспектами цих технологій. Вони також мали змогу поставити запитання на які доповідачі охоче відповідали.

    Всі студенти, які брали участь у даному заході щиро дякують його організаторам, тому що такі заходи є надзвичайно пізнавальними.

Іван ЛІСОВИЙ, доцент кафедри агроінженерії.