+38 (04744) 3-98-37
Меню

Захист дипломних проектів на кафедрі агроінженерії ОР «Бакалавр»

    З 11.06.2024 по 19.06.2024 року на кафедрі агроінженерії проходив захист дипломних проектів студентами ОР «Бакалавр», спеціальності 208 «Агроінженерія», денної та заочної форм навчання.

    Заслуховування майбутніх спеціалістів здійснювала комісія у складі п’яти осіб. Голова комісії: к.т.н., доцент кафедри харчових технологій Володимир НОВІКОВ. Члени комісії: к.т.н., доцент кафедри агроінженерії та декан інженерно-технологічного факультету Олександр ПУШКА; к.т.н., доцент та завідувач кафедри агроінженерії Андрій ВОЙТІК; к.т.н., доцент кафедри агроінженерії Василь КРАВЧЕНКО. Секретар комісії доктор філософії, доцент кафедри агроінженерії Михайло ШЕВЧУК.

    Представлені студентами наукові дослідження відзначалися цікавістю, науковою новизною та актуальністю впровадження їх у сільськогосподарському виробництві нашої країни.

    Науково-педагогічний склад кафедри агроінженерії щиро вітає здобувачів з успішним закінченням навчання та отримання кваліфікації бакалавр з агроінженерії. Бажає успіхів та кар’єрного росту в обраній професії.

Тетяна КУТКОВЕЦЬКА, доцент кафедри агроінженерії.