+38 (04744) 3-98-37
Меню

Вітаємо із захистом дипломних робіт студентів спеціальності 208 «Агроінженерія»

    На кафедрі агроінженерії відбувся привселюдний захист дипломних робіт студентами заочної і денної форм навчання спеціальності «Агроінженерія», ОР «Магістр».

    Підсумкова атестація студентів за спеціальністю 208 «Агроінженерія» проводилась відповідно до нормативних актів Міністерства освіти і науки України, рішень Вчених рад університету та факультету.

    Під час захисту інженерних рішень, представлених у дипломних роботах, студенти в переважній більшості продемонстрували вміння володіти матеріалом з нормативно-технічних документів і наукової літератури, останніх досягнень виробництва та проводити науково-дослідну роботу.

    За результатами захисту дипломних робіт випускникам 2021 року інженерно-технологічного факультету, які в повному обсязі виконали відповідний навчальний план та успішно захистили дипломні роботи, Екзаменаційною комісією було прийнято рішення присвоїти кваліфікацію магістра зі спеціальності «Агроінженерія» з видачею їм диплома встановленого зразка. Студентам заочної форми навчання всього видати 15 дипломів, з них 1 диплом з відзнакою Інні Крат науковий керівник доктор філософії, старший викладач кафедри агроінженерії Михайло Шевчук. Студентам денної форми навчання всього видати 35 дипломів, з них 4 дипломи з відзнакою Роману Діденко, Владиславу Танцюрі, Роману Форостяному, Сергію Чудай – науковий керівник к.тех.н., доцент кафедри агроінженерії Руслан Оляднічук.

    Науково-педагогічний склад кафедри агроінженерії та інженерно-технологічного факультету щиро вітає студентів-механіків із успішним захистом дипломних робіт і присвоєнням кваліфікації магістра із спеціальності 208 «Агроінженерія» та бажає нових звершень в обраній професії.

 

Тетяна Кутковецька, доцент кафедри агроінженерії.