+38 (04744) 3-98-37
Меню

Відкрите лекційне заняття з дисципліни "Ремонт машин і обладнання"

    Нещодавно для студентів 21мб-ім групи інженерно-технологічного факультету було проведено відкриту он-лайн лекцію на тему: «Комплектування деталей, технологія складання, обкатки та випробування машин» доктором технічних наук, доцентом кафедри агроінженерії Володимиром ДІДУРОМ.

    Володимир ДІДУР ефективно висвітлив кілька важливих питань, пов’язаних з ремонтом машин та обладнання. Під час заняття були розглянуті такі теми, як комплектування деталей при ремонті, складання вузлів, агрегатів машин, балансування деталей і агрегатів машин, обкатка та випробування об’єктів ремонту. Використання засобів дистанційного спілкування та візуалізації зробило тему легкою для сприйняття слухачами.

    Студенти брали активну участь в обговоренні, що сприяло кращому розумінню теми. Володимир ДІДУР ефективно використовував різні приклади для ілюстрації своїх тез з використання схем і відео, що зробило пояснення більш зрозумілими.

    Загалом відкрита онлайн-лекція надала чудову можливість студентам отримати відповідні знання та навички у сфері ремонту машин та обладнання. Як наслідок, інформація, висвітлена на лекції має вирішальне значення для студентів, які будуть працювати в галузі сільськогосподарського машинобудування.

    Загалом лекція була пізнавальною й отримані знання та навички стануть у нагоді студентам у подальшій діяльності.

Іван Лещенко, доктор філософії кафедри агроінженерії.