+38 (04744) 3-98-37
Меню

Відкрита лекція з дисциплін "Використання техніки в АПК" та "Експлуатація машин і обладнання"

    Нещодавно на кафедрі агроінженерії відбулася відкрита лекція на тему: "Інформаційна платформа – це запорука успіху сучасного агровиробництва" у студентів 21мб-ім та 11м-ім групи.

    Сучасне агровиробництво використовує різні системи для агрономічного супроводу, обліку матеріальних цінностей, техніки та банку землі та потребує вузькоспеціалізованих фахівців по кожному напряму. Тому впровадження на виробництві єдиного ІТ рішення дозволило б оптимізувати трудові, фінансові та інформаційні ресурси.

    Дуже приємно та пізнавально коли до лекційних занять долучаються фахівці з виробництва. Менеджер компанії AgroOnline Іванна Шпінь презентувала комплексні рішення для ведення агробізнесу. Це облік земельного банку, оцінка потенціалу поля, складський облік, планування виробництва, автоматизація інженерної служби, точне землеробство, фінансова аналітика та електронний документообіг. На прохання студентів та викладачів кафедри агроінженерії Іванна продемонструвала можливості системи на прикладі реального господарства. Великий інтерес викликали програмні продукти, які дозволяють використовувати та аналізувати інформацію з дронів та облік роботи техніки в полі.

    Студенти 21мб-ім11м-ім групи та викладачі кафедри агроінженерії вдячні компанії AgroOnline, а особливо менеджеру Іванні Шпінь за прекрасну презентацію та фахову дискусію з приводу впровадження онлайн-сервісів для сучасного управління аграрним бізнесом.

Руслан Оляднічук, доцент кафедри агроінженерії.