+38 (04744) 3-98-37
Меню

Проведення І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності “Агроінженерія”

    В олімпіаді брали участь 25 студентів 2-го, 3-го та 4-го курсів інженерно-технологічного факультету зі спеціальності “Агроінжнерія”, освітніх ступенів бакалавр та молодший бакалавр.

    Учасникам були запропоновані 2 завдання, які вимагають, як знання фактичного матеріалу, так і навичок логічного мислення. При цьому в першому завданні відповідно до вихідних даних необхідно було розв‘язати задачу з експлуатації зернових сівалок, а друге завдання представлене у вигляді тестів з десяти питань по будові та конструюванню сільськогосподарської техніки.

    Результати олімпіади засвідчують, що всі її учасники на достатньому рівні оволоділи навичками використовувати набуті знання для виконання теоретичних завдань в межах навчальної програми, про що засвідчують набрані студентами бали – до 17 із 20 можливих.

    Варто відзначити роботи студентів, які продемонстрували оригінальність мислення при виконанні деяких завдань. Це Масліч К.І. 21мб-ім, Романенко П.В. 21мб-ім, Ковтонюк Я.Д. 31к-ім, Павлик О.Л. 31к-ім, Андрущенко В.В. 31к-ім, Склярук М.А. 21к-ім, Копійка Д.О. 21к-ім, Мазурик О.П. 21к-ім, Дрозденко М.Б. 21к-ім.

Переможцями олімпіади у 2021/2022 н.р. стали:

I – Даценко Назарій Олегович 31-ім;

II ‑ Тихомиров Олександр Борисович, 31-ім;

ІІ – Карман Дмитро Володимирович, 21к-ім;

ІІ – Майборода Ілля Віталійович, 31-ім;

ІІІ – Стульківський Микола 41-ім;

ІІІ – Миргородський Валентин 41-ім;

ІІІ – Лисенко В.М. 31к-ім.

   Бажаємо студентам-учасникам перемоги в наступних етапах проведення олімпіади зі спеціальності "Агроінженерія".

Василь Кравченко, доцент кафедри агроінженерії.