+38 (04744) 3-98-37
Меню

ОНЛАЙН-ЗУСТРІЧ СТУДЕНТІВ З ВИПУСКНИКОМ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 208 «АГРОІНЖЕНЕРІЯ»

    14 квітня 2023 року відбулася онлайн-зустріч студентів інженерно-технологічного факультету, спеціальності 208 «Агроінженерія» з Бекало Андрієм Ігоровичем, який закінчив Уманський національний університет садівництва за цією ж спеціальністю одержавши диплом магістра, а зараз є сервісним інженером ТОВ «РДО Україна», який є офіційним дилером сільськогосподарської техніки John Deere, Fast, Geringhoff, Hagie, Kramer, Mazzotti, Monosem, Sulky, Vaderstad, Lindsay у Вінницькій, Черкаській та Житомирській областях! Дана компанія є продовженням на Україні всесвітньо відомої американської компанії RDO Equipment Co.

    Метою «РДО УКРАЇНА» є збільшення ефективності аграрного виробництва, поєднуючи найкращі світові технології та ноу-хау з професійністю і досвідом персоналу.

    Під час зустрічі Андрій БЕКАЛО розповів про сучасний стан технічного сервісу в АПК України, з акцентом на організацію сервісного обслуговування техніки John Deere.

    Андрій Бекало поділився ідеями щодо комплексного планування, ефективного управління заявками на обслуговування, кваліфікованої діагностики та ремонту, забезпечення якості, документації та постійного вдосконалення сервісного обслуговування та ремонту сільськогосподарської техніки, щоб гарантувати, що їхні клієнти отримують надійну та своєчасну технічну підтримку свого обладнання.

    Він також висвітлив перспективи розвитку співробітників у сфері технічної підтримки, наголосивши на важливості отримання відповідних знань під час навчання в університеті. Андрій БЕКАЛО закликав студентів до додаткового вивчення про управління взаємовідносинами з клієнтами та самостійного поглибленого ознайомлення з новітніми видами й моделями техніки. Було наголошено, що активний розвиток навичок і знань є вирішальним для кар’єрного росту.

    Проведення таких зустрічей є надзвичайно важливо, тому що були висвітлені практичні аспекти для кар’єрного росту, що дає наснагу студентам посилювати свої професійні знання.

    Колектив кафедри агроінженерії та студенти інженерно-технологічного факультету висловлюють щиру вдячність Андрію БЕКАЛО за цікаву інформативне заняття, яке дало практичні поради щодо кар’єрного зростання у сфері обслуговування сільськогосподарської техніки.

Іван Лещенко, викладач кафедри агроінженерії