+38 (04744) 3-98-37
Меню

Он-лайн тепер – результат згодом…

    Нещодавно відбулася  Всеукраїнська науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених «Досягнення та перспективи галузі виробництва, переробки та зберігання сільськогосподарської продукції», яку  проводили наші колеги, кафедра сільськогосподарського машинобудування Центральноукраїнського національного технічного університету.

    В роботі конференції взяли участь близько 60 студентів та молодих науковців, які представляли заклади освіти Кременчука, Дніпра, Умані, Миколаєва, Кропивницького та інших міст.

    Тематика поданих на конференцію робіт: інноваційні пропозиції за результатами проведених наукових досліджень; проблеми впровадження результатів наукових досліджень у виробництво; визначення напрямків співробітництва з машинобудівними підприємствами для впровадження результатів науково-дослідних робіт у виробництво; встановлення зв’язків з закладами вищої освіти для сумісного проведення науково-дослідних робіт.

    У рамках проведеної конференції було проведено конкурс наукових доповідей студентів, за результатами якого визначено переможців.

    Наш студент 21-ім групи Олександр Тихомиров зайняв ІІ місце. Нагорода призера найшла згодом її було надіслано поштою. Тому он-лайн добре, але результат потрібно зачекати…

 

Іван Лісовий, доцент кафедри агроінженерії.