+38 (04744) 3-98-37
Меню

Навчальна ознайомча практика зі студентами-механіками

     Традиційно кожний навчальний рік для студентів першого курсу інженерно-технологічного факультету спеціальності «Агроінженерія» починається з навчальної ознайомчої практики. І не змінним є те, що вона проводиться на підприємствах, які займаються продажом, обслуговуванням та ремонтом сучасної сільськогосподарської техніки. Майбутні фахівці мали змогу ознайомитися із новинками техніки, а саме грунтообробними агрегатами, машинами для захисту рослин, тракторами, зернозбиральними комбайнами, навантажувачами та ін.  

     Керівником практики є доцент кафедри агроінженерії Ковальчук Юрій Олексійович., що займався організацією проведення виїзної навчальної практики на підприємствах м. Умань. Зокрема студенти-механіки побували на таких підприємствах: ТОВ «ТД «Агроальянс»», ТОВ «RDO Україна», ТОВ «Агробудівельний альянс «Астра»», ТОВ «Техноторг» (техніка), ТОВ «Техноторг» (запчастини), ТОВ «Дніпротрактор», ТОВ «НФМ АГРО», ТОВ «Агро-Союз», Автоцентр «АВМ», СТО та шинний центр «Vianor».    

     Отже, зважаючи на велику кількість відвідуваних підприємств, потрібно зазначити, що забезпечуючи живе спілкування та наочне сприйняття отриманої інформації на базі сільськогосподарських підприємств є неоціненно важливим значенням в подальшому для практичної підготовки студентів і забезпечення підприємств висококваліфікованими інженерами-механіками.