+38 (04744) 3-98-37
Меню

Науково-практичний семінар на кафедрі агроінженерії

    7 грудня 2023 року на кафедрі агроінженерії Уманського НУС відбувся науково-практичний семінар «Вплив систем дистанційного моніторингу та картографування полів на ефективність аграрного виробництва». В роботі семінару приймали участь представники компаній «Сингента» – Сніжана ВОЛТОРНИСТА та РДО «Україна» – Ілля МАЙБОРОДА, а також науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти інженерно-технологічного факультету.

    Проведення семінару здійснював завідувач кафедри. к.т.н., доцент Андрій ВОЙТІК, який наголосив про актуальність теми семінару та важливість використання сучасних технологій в аграрному виробництві.

    Надзвичайно цікавою була доповідь Сніжани ВОЛТОРНИСТОЇ про використання програмного забезпечення для дистанційного моніторингу та картографування полів агарного призначення, що значно полегшує використання сільськогосподарської техніки при виїзді в поле.

     

   Не менш цікавою була розповідь Іллі МАЙБОРОДИ про використання новітніх технологій та сучасних інформаційних систем і в компанії РДО «Україна».

    

   В підсумку семінару можна зазначити, що такі заходи є надзвичайно цікавими, пізнавальними та навчальними, як для викладачів, так і студентів, тому що поєднуються теоретичні знання з практичними.

   Науково-педагогічні працівники та студенти дякують організаторам та учасникам в роботі семінару.

Тетяна КУТКОВЕЦЬКА, доцент кафедри агроінженерії.