+38 (04744) 3-98-37
Меню

І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності “Агроінженерія”

    На кафедрі агроінженерії була проведена студентська олімпіада зі спеціальності “Агроінженерія”. В олімпіаді брали участь студенти 2-го, 3-го та 4-го курсу інженерно-технологічного факультету.

    Учасникам були запропоновані 2 завдання, які вимагають як знання фактичного матеріалу, так і навичок логічного мислення. При цьому в першому завданні відповідно до вихідних даних необхідно було розв’язати задачу з експлуатації зернових сівалок, а друге завдання представлене у вигляді тестів із десяти питань з будови та конструювання сільськогосподарської техніки.

    Результати олімпіади засвідчують, що всі її учасники на достатньому рівні оволоділи навичками використовувати набуті знання для виконання теоретичних завдань в межах навчальної програми, про що засвідчують набрані студентами бали – до 16 із 20 можливих.

    Варто відзначити роботи студентів, які продемонстрували оригінальність мислення при виконанні деяких завдань. Це Владислав ГОРБАНЬ, Дмитро БОНДАРЕНКО, Владислав БОНДАРЕНКО, Олександр МУДРЕНКО (група 31-ім) та Павло РОМАНЕНКО, Дмитро ФІЛІПЧАК, Олег ГУЛЕВАТИЙ (група 21к-ім).

    Переможцями олімпіади у 2023-2024 н.р. стали:

  • I – Олександр СКОП, 31-ім група;
  • II Олексій БАГРІН, 41-ім група;
  • III – Олег НАБЕРЕЖНІЙ та Артур ДМИТРІЄВ, 41-ім група.

     Вітаємо переможців та бажаємо подальших успіхів у навчанні.

Василь КРАВЧЕНКО, доцент кафедри агроінженерії.